Kiara's mamma!

Vill du behålla eller ej?

Hej som ämnet står där så tycker jag det en vanlig kommentar som kommer från oss tjejer när vi blir gravida. Pressar killen till att bli pappa när du kanske från början visste att han inte var redo. Sen blir arg att han inte tar sitt ansvar att du hade aldrig trott detta om honom! Tycker så synd om dagens killar som blir trapt till att få barn och sen att tjejen andvänder sig av att det är min kropp! Varför skydda ni er båda inte? I slutet av dagen så är jag så trött på människor sin klagar på att pappan inte är där exept visa situationer som droger,planerade graviditet och såna saker!
Men annars så tycker jag blir du gravid va säker på den du blir gravid med. Så du inte står helt ensamt med ett barn för det är tufft!
Jag skulle personligen aldrig skaffa ett barn mot min kille eller vilken killes dom helst motvilja efter som jag är uppvuxen utan min biologiska pappa så vet hur det känns att känna sig oönskad när man är yngre!
Men tack gode Gud för min styv pappa som har funnits för mig!
Använd preventivmedel för att undvika jobbiga situationer för dej själv först och främst!
Inte för att jag inte älskar min dotter, men vi är två i att ha henne och uppfostra henne skulle aldrig klara mig helt själv utan min partner!

Indipendentemente dalle ragioni, le conseguenze potrebbero essere le più spiacevoli. L’indebolimento dei muscoli del pavimento pelvico è quasi sempre associato all’incontinenza dell’urina, e erezione farmaci uomini e con problemi a letto. Ma ci sono buone notizie: sì, gli uomini possono anche rafforzarli e ”pompa” come altri muscoli nel nostro corpo. È bello che per questo non vada necessariamente in palestra. E impressiona la ragazza, suonando i muscoli del pavimento pelvico, è improbabile che abbia successo.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Svarten

  Glömmer aldrig en gång när jag hämtade dig efter skolan på Fritis. Personalen ropade på dig och sa att pappa var här. Du kom tillsammans med en kompis som aldrig sett mig tidigare. Hon tittade på mig och sedan på dig och frågade viskande:

  – Är det din pappa?
  – Ja, svarade du.

  Hon tittade på oss igen, såg förundrad ut, och frågade:

  – Är det din biologiska pappa?
  – Nä, det är min riktiga pappa!

  Älskar dig, Nancy!

stats