Kiara's mamma!

Rösta på mig<3

Hej har vart dålig på uppdatera på bloggen sorry men idag ska jag kolla på en ny vagn till kiara för hon har blivit föd lång för sin vagn nu som vi köpte för drygt 6 månader sen helt sjukt. Efter det ska jag till öppna förskolan en stund med henne, hon älskar öppna förskolan så många barn där plus dom som håller i öppna är super snälls och gulliga personer som håller i en sån förening för unga mammor. Men idag gick jag med i en tävling som heter miss glossy gloss och det är en tävling som gör så att man kan få ett modell kontrakt och jag har ju jobbat dom modell innan så saknar det lite så ni behöver bars gå in och rösta på mig. Ni ska lika så får jag en röst så snälla rösta på mig.
Igår var kiara på casting för semper och det gick super bra så om hon får modell jobbet då kommer höra av sig i veckan eller början på nästa vecka! Nu ska jag dra och börja fixa mig sen blir det barnvagns jakt
Ha en trevlig dag!
http://www.missglossy.se/profil?id=1072

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats