Kiara's mamma!

Preventivmedel!

Hellu
I veckan tog min vän Malin upp något om preventivmedel på sin blogg och blev kallad massa fula ord.
Som ingen förtjänar att höra hur dom än är som personer så är det väl inte vi som är kvinnor och tjejer som ska kalla varandra för hora och sånt.
Men det jag ville prata om är att jag har alltid haft preventivmedel även fast jag har fått sjukt konstiga biverkningar av den så har jag haft än eller provat något ny.
Tog ur min när jag och John planerade kiara och direkt efter hon föddes satte jag in en ny för att jag tycker det är jätte viktigt att skydda sig även om man har barn eller inte. För att undvika en onönskad graviditet son gör så att du sätt i en jobbig situation som gör så att du måste göra en abort!
Känner flera som har gjort en och ångrar det än idag! Så skydda de själva mot det, jag kommer aldrig ta ut min spiral förens jag känner att allt i mitt liv är stabilt tills jag väljer att ha ett till barn.
Plus att jag vill att kiara ska få all den uppmärksamheten hon förtjänar, säger inte att alla mammor eller personer ät onsvariga men man måste ändå tänka sig för innan man bara har sex!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats