Kiara's mamma!

Mitt första inlägg

[videofyme id=”3320422″]Hej idag är det första gången jag bloggar här, ska prova blogga här och se om jag tycker mer om att blogga här eller nattstad. I allfall som ni kanske har läst så heter jag Nancy och är 21 är uppvuxen i Uppsala men flyttade ihop med min sambo när jag var i 8 månaden till Stockholm. Älskar Stockholm och har byggt upp ett liv här med min dotter. Att skaffa barn är det bästa jag har gjort, men har inte glömt bort mig själv som många mammor gör. Jag tar hand om min dotter först och främst men samtidigt går jag ut och träffar vänner,festar och umgås med vänner. Så lite sånt kommet ni att få läsa här på min blogg hur det är att vara ungmamma men sandigt försöka vara en ungdom. Men nog om det idag hände det något mycket speciellt, kiara tog sitt första steg och jag kan säga att jag har aldrig vart stoltare någonsin. Hon ska fylla ett om liksom14 dagar och hon började gå idag. Otroligt stolt fick liksom glädje tårar. Sen hon började ta steg så har hon gått hela dagen och man märker hur nöjd hon är att kunna gå som alla andra. Att se saker från en annan höjd än att krypa på golvet! Men nu ska jag sova imorgon ska jag till Skärholmen och handla mat och kolla lite grejer inför kiaras stora dag!
Sov så gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats