Kiara's mamma!

Min pappa!

Hej det var någon som skrev en kommentar och ville veta mer om min pappa och min bakgrund!
Så här är en liten kort version!
Min pappa möte min mamma i Ghana när jag var runt ett och efter några besök i Ghana så ansökte han om att mamma skulle komma på besök i Sverige.
Och när hon väl kom hitt efter en massa bråk med ambassader om att hon ska få komma på besök så bestämde dom sig för att gifta sig.
Efter nåt år insåg dom att dom inte var rätt för varandra men behöll ändå kontakten.
Nåt år efter åkte pappa till Ghana och fick höra att mamma försökte ta mig till Sverige men det var lite krångel så han bestämde sig för att hjälpa henne.
Efter några månader kom jag till Sverige runt när jag var sex.
Sen den dagen jag landade på flygplatsen så har min pappa alltid funnits där. Känner inte ens min biologiska pappa,
Ett tag när jag var liten så visste jag inte ens att min pappa inte var min biologiska pappa och han är svensk och blå ögd liksom.
Det fick dom förklara för mig när jag var lite hur det låg till.I denna samanhang förstår jag att barn inte ser färgen på personen men kärleken dom får!
Min pappa har fått vara både mamma och pappa för mig och därför är han mitt allt,finns ingen bättre människa än min pappa!
Han är min bästa vän och mitt allt.
Är så tacksam över att ha en pappa som min så bryr om mig, vet faktiskt inte om det hade vart så min biologiska pappa hade velat ha mig i sitt liv så hade det inte gjort någon skillnad i mina ögon
Med det menar jag att utan min pappa hade jag inte funnit här, om min mamma och pappa inte hade blivit kära och han hade älskat mig från första gången han såg mig så hade jag aldrig bott i detta land!
Men det är inte därför han är min pappa, han är det för han är den ända på hela dena jord som verkligen känner mig in och ut.
Därför att jag tacksam över min pappa och det han har gjort för mig även när jag har vart den värsta dottern man kan ha så har han aldrig lämnat min sida!
Därför anser jag att jag har världens bästa pappa!
Denna bild är tagen av min pappa!

roulette 222

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. m

  åååh gud mitt hjärta smälter. Fin kärlek ni har! Ska lära dig en sak vem som helst kan skaffa barn men det krävd en riktig MAN för att vara pappa.

  Spelar ingen roll om man är grön gul röd lr orange. En pappa är en person som uppfoatrat en och varit med en i livet. och inte någon som har samma färg, relgioon lr kultur som dig. Som bara fött dig, utan den som alltid finns där för sig! Riktigt fint svarat. ”det är min riktiga pappa”.

  Kärlek till din lilla familj

 2. Svarten

  Minns när jag en gång hämtade dig på Fritids efter skolan. Personalen ropade på dig och sa att jag var där. Du kom tillsammans med en kompis som aldrig träffat mig tidigare. Hon tittar på mig och viskar till dig:

  – Är det din pappa?
  – Ja, svarar du.

  Hon tittar fundersamt på mig igen och frågar dig:

  – Är det din biologiska pappa?
  – Nä, det är min riktiga pappa.

  🙂

stats