Kiara's mamma!

miin duktiga och vackra dotter!

hello!

idag blev det en tidig morgon efter som jag och kiaras gudmor fermisk bestämde oss för att åka in till stan och kolla lite grejer kiara behöver. skulle kolla en tomte dress inför lucian som dom ska ha på dagis och en kläning inför jul afton men det var väldigt lite utbud som fanns vet någon nåt ställe kanske med fina kläder inför julafton? i allfall så blev det att jag köpte ett par byxor till mig själv från monkey och nya strumpor till kiara.  känner mig dum när jag köper något åt mig själv men inte henne liksom. i gallerian möte vi två mamma kompisar och hälsade en kort stund innan vi skulle hämta kiara på dagis. hon blev så glad att se oss så vi fick båda två massa pussar min lilla diamant, sen gick vi upp till oss och övade på julsångerna med kiara och hon kan tip tap tip och ute vid en skogen slut och lille katt som då inte är julsånger med finns i boken vi har fått av dagis sen pratar hon så mycket nu säger kia  förkorting på kiara och hej hej,nej nej,mamma och pappa, jocke,farfar och amya hennes gudsyster så guligt att se utvecklingen som har skett sen dagis när hon äter själv och liksom ska alltid komma på nytt bus. kunde aldrig tänka mig att det skulle vara så underbart och ha barn. men sen har ju kiara som alla andra barn sina utbrott men då är jag sten hård med att hon inte får sin vilja fram om det är nu något som hon vill och inte får ta. tycker disciplin är en väldigt viktig sak i barn uppfostran i själva början. nu har jag bestämt mig för att kolla på kirikou som är en av mina bästa barnfilmer när jag var liten och den är ju så sjukt snyggt jord för att det inte är jord nu liksom. hoppas alla har haft en trevlig dag/kväll.  p.s min pappa som är så snäll köpte 3 kilo älgkött till oss som vi kommer få imorgon första gången jag ska smaka på älgkött ser fram emot det!

 

farmaciasp24.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats