Kiara's mamma!

Kiara välling dokument! Mummys star<3

Hellu
Idag träffades jag djamea.micheala och Malin först käkade jag djamea och micheala på tre indier vid mig sen var i parken med barn och dom fick leka där en stund innan vi börja frysa sönder. Då bestämde vi att vi skulle ta en fika i skrapan medan barnen sov. Efter en stund så gick vi hem för att kiara skulle prov filmas för välling, hon kanske ska vara med i en dokumentär om välling. Så vi får hålla tummarna, nu sitter kiara i badet och badar medan jag bloggar. Är helt slut idag vill bara gå läggs mig tror att jag kommer sova samma tid som kiara idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats