Kiara's mamma!

Helt slut på energi

Hej ligger i soffan och myser med kiara.
Är helt slut idag vet inte riktigt varför men känner mig trött som all ork har blivit uttömt från min kropp.
Så min fina man ska laga middag till oss istället för mig idag.
Ibland har man dagar man är helt slut kommer typ när man minst anar det. Ska kolla ikväll olika växsängar till kiara som jag kommer få hjälp av min pappa att köpa nästa månad! Vill ha en som redan har lådor och så. Så förhoppningsvis vis när vi flyttar så behöver vi inte köpa massa byrån och så efter som våran nya lägenhet kommer vara liten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats