Kiara's mamma!

Gott nytt år!

Godmorgon!
sitter här i min morgon rock och tänker tillbaka på 2013, det har både vart ett bra år och ett dåligt år för mig, och mitt liv. Det har vart mycket som har hänt med min familj och så. Men det bästa som har hänt mig är kiara
Vi har skrattat, gråtit och lärt oss saker av varandra. Kiara är verkligen det absolut bästa jag har någonsin gjort i mitt liv! Kiara är ljuset i mitt liv, kärleken som fyller mej med värmer. Kommer göra allt för att hon ska ha en bättre uppväxt än det jag fick, kommer kämpade varje fiber som är i min krop så att min dotter får den ultimata livet!Men nu inför 2014 så jag 1 bli en bättre mamma och flickvän på alla sätt jag kan vara, 2 bli klar med min utbildning, 3 om jag får jobb fortfarande ha tid för kiara och att hon inte ska gå sent på dagis! 3 alltid se fab ut för att man mår mycket bättre av det, 4 ha flyttat in till våran lägenhet som vi längtar så mycket efter! Så här ser mina nyårs löften ut så länge men kommer bygga på listan. Vill alltid för bättra det jag kan med mig själv!
Nu blir det lite bild bomb över det som har hänt 2013! Längtar tills 2014 börjar på riktigt! Kommer mer bilder senare

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats