Kiara's mamma!

En underbar födelsedag!!

hello!

har haft en helt underbar helg med min familj och vänner. på fredagen vaknade jag med frukost i sängen samt massa fina presenter från min älskade kille fick en Michael kors väska och jeffry cambell liknade skor med en massa glitter på. alla som känner mig vet att jag älskar bling bling. efter ett tag så städade vi lite inför att vi skulle ha en massa folk på besök efter städningen blev jag bjuden på lunch och fick shoppa med killen och välja vad jag än ville ha i butikerna, sen hämtade vi kiara på dagis och bussade med henne tills farmor kom och hämtade henne. fick present av min svärmor också en ny vinter jacka så jag och kiara kan  leka i snön när vintern kommer, efter ett tag åkte kiara och farmor så började jag och john göra oss i ordning. vid sex tiden droppade folk in och sen drog vi och käkade indisk mat fick en massa presenter från vännerna också . dom har super god mat på tre indier på söder lyckad födelsedag middag sen blev det dra hem till oss och dricka vi hade köpt dricka inför min dag så vi förade hemma hos oss sen blev det att dra ut och dansa efter kollat in två klubbar bestämde vi oss för att dra till spybar som var super bra musik skön vibb från människorna. första gången jag var där och älskade stället där ska jag gå fler gånger, efter ett tag drog vi hem och la oss och sov. vaknade med årets baksmälla så vi orkade bara gå och käka kebab på lördagen sen blev vi fast inomhus hela dagen umgicks med varandra. och idag kom min älskade prinsessa hem gud va man saknar barnen när dom väl är borta en hel helg. nu blir det lite städning medan john och kiara är på promenad ska laga lite mat sen ska vi ha en söndag mys med familjen. hur har eran helg varit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats