Kiara's mamma!

Dags att sova

Hej idag har jag haft en trevlig dag med en barndomsvän Gåna och en mamma vän som heter sady. Jag och Gåna åkte till Skärholmen vi tittade runt lite efter grejer inför kiaras födelsedags kalas som äger rum den 28 fast hon fyller år den 16 september ser verkligen fram emot min prinsessas bday! Men i allfall så gick jag till prisma och handla mat dom har super billigt kött och mat varor där. Fick två kilo lam för 200 helt sjukt köpte tre kassar fulla med mat och allt gick på typ 500 kr och det är så mycket billigare än att handla på söder där vi bor. Handlar ofta på mat rebellen och de får mer saker för pengarna, men efter vi handlade gick vi hem till mig tog det lugnt och snackade om barndoms minnen. Och nu ligger jag här och ska sova men min kille terroriserar mig så jag inte kan skriva klart det jag vill skriva. Han tycker jag skriver en bibel, aja ska sovs nu godnatt sov så gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats