Kiara's mamma!

Då mycket kärlek ❤️

Godmorgon idag är vi hemma för Kiara är små förkyld så det blir att mysa och össa med en massa kärlek och min vän Ayda kommer och hjälper mej med mitt hår ska sätta in ny löshår hos värdens bästa Matty hon jobbar på en salong som heter gk längst bort i folkkungargatan.

Visste ni att min bästa vän Djamea och min syster bana  har båda fött Merkeln i denna värld med två veckor emellan barmen, är så stolt över att kunna finnas i dessa barns liv, måste bara bli friskt nån gång så jag kan umgås med dessa mirakel, och pussa och skämma bort dom.

Nu ska jag mysa med min dotter som är små sjuk!image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats